Angol nyelv

Catedra: Angol nyelv

Az oktatás négy szakteremben történik, amelyek felszereltsége megfelelő egy idegen nyelvi óra optimális lebonyolításához. Továbbá az osztálytermek fekvése, a padok elrendezése optimális körülményt biztosít a különböző interaktív módszerek alkalmazásához (groupwork, pairwork, brainstorming). A tanulási folyamatot könnyítik a rendelkezésre álló hanganyagok, képanyagok és technikai felszereltség.

Kollégáink lelkiismeretesen, odaadással oktatnak. Igény szerint felkészítőket, megsegítő órákat tartanak (érettségire, tantárgyversenyekre készülőknek és tudományos dolgozatot készítőknek). Ennek eredményeképpen tanulóink sikeresen jelentkeznek különböző egyetemek bölcsészkaraira belföldön és külföldön egyaránt. Tanulóinknak lehetőségük nyílik a nyelvvizsgákra való felkészülésre is. Rendszeresen részt veszünk az oktatási minisztérium által szervezett tantárgyversenyen és tanulóink szép eredményekkel szerepelnek az országos szakaszon is. Állandó résztvevők vagyunk a Kenguru és az Olimpiadele cunoaşterii versenyeken is, szintén szép eredményekkel

Az nyelvtanárok magasan képzettek, továbbképzéseken vesznek részt és tapasztalataikat legjobb tudásuk szerint kamatoztatják a nyelvórákon.