GÓLYABÁL 2017

GÓLYABÁL 2017

Iskolánk XII. osztályos tanulói minden tanévben megszervezik a kilencedik osztályosok beavatási ünnepségét. Idén november 24-én fáradalmas, odaadó és kitartó munkával készült a színvonalas műsor. A bál témája a történelmi korszakok, s ennek megfelelően a gólyapárok az adott kor divatja szerinti ruhát viseltek.

A zsűri tagjai: Jánosi-Rekeczki Katalin nevelési tanácsadó, Portik Zsolt, az iskola volt tanára és a tavalyi nyertes gólyapár, Kopacz Márk és Opra Júlia. A zsűri elnöke iskolánk igazgatója, Lakatos Mihály volt. A jó hangulatról a két bemondó gondoskodott: Mezei Zsolt (Frédi) és Nagy Bence (Béni).

A bemutatkozó tánc után a gólyák ügyességi feladatokban (rap, szobrászat, karaoke) bizonyíthatták rátermettségüket, majd a kvíz kérdések után a közönség bevonásával különböző tárgyakat kellett összegyűjteniük a versenyzőknek. Az utolsó próba egy szituációs játék volt.

Amíg a zsűri értékelt, a közönséget az IndepenDance szórakoztatta.

A zsűrinek nehéz dolga volt, mivel a versenyző párok között szoros eredmény alakult ki; végül a következő helyezések születtek:

  1. hely – Laczkó Andrea és Portik Barna (IX.B)
  2. hely – Bahnă Eliza és Fodor Márk (IX.C)
  3. hely – Oláh Ágota és Ilyés Rajmund (IX.A)
  4. hely – Farkas Kriszta és Gyulai Balázs (IX.D)
  5. hely – Ambrus Anita és Csibi Gellért (IX.E)

Az eredményhirdetés után a diákok táncmulatságon vettek részt.